zaterdag 16 november 2013

New in || Above knuckle rings ❤

nails
 
Ik ben sinds een tijdje helemaal gek op de 'above knuckle rings'. Ze zien er erg leuk uit en je hebt ze in allemaal verschillende figuurtjes, kleuren en nog veel meer. Vandaag laat ik jullie onderandere een paar inspiratie foto's zien plus een paar ebay verkopers die een aantal leuke 'above knuckle rings' verkopen. Veel plezier.

 
Above The Knuckle Rings — Emma Lou
 
Dit is de eerste inspiratie foto. In veel gevallen zijn de above knuckle rings best 'normaal' er zit niet veel poespas aan maar dat hoeft ook niet persee. Als je het nou leuk combineert met een mooie nail art of een mooie gekleurde nagellak maak je het ook al gelijk fashionable!
 
 
http://www.ebay.com/itm/3pcs-sets-Urban-Gold-Silver-stack-Plain-Cute-Above-Knuckle-Ring-Band-Midi-Rings-/350918546738?pt=Gemstone_Rings&hash=item51b4601532
Dit zijn de eerste paar van ebay. Ze kosten maar 1 dollar 30 en ze hebben gratis verzendkosten. Als je ze koopt krijg je ale drie de ringen. 1 zilveren, 1 gouden en 1 zwarte. Als je op het plaatje klikt kom je bij de link uit van de verkoper en het artikel.

Dit was alweer het artikel, ik hoop dat jullie het leuk hebben gevonden en tot in het artikel van morgen!

Liefs, Benthe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten